YOZGAT / ÇEKEREK - Şehit Mustafa Koçak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Okulumuzda 7D Sinema Etkinliği düzenlenmiş, öğrencilerimiz keyifli vakit geçirmişlerdir.

May

Okulumuz 12/A sınıfı öğrencisi Meryem BAĞCI, hafızlığını tamamlamasından ötürü okul öğretmenlerimiz tarafından tebrik edilerek ödüllendirilmiştir. Kendisini tebrik eder, hafızlığını ömür boyu muhafaza etmesini Allah'tan niyaz ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü olması dolayısıyla okulumuz öğrencilerine "Çanakkale Yolun Sonu" adlı film izletildi.

Mrt

Okulumuzda Ramazan Ayı boyunca devam edecek olan "Ramazan Hatmi" uygulaması başlatılmıştır. Öğrencilerimiz istedikleri cüzü seçerek isimlerini yazıyorlar. Ardından çikolatalarını alıyorlar. Bu şekilde hatim tamamlanmış oluyor. Hatim bittiğinde diğer hatimlere geçilecek.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün yıldönümü olması dolayısıyla okulumuz Türkçe Öğretmeni Emrah ERDAL ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Esra BATUR'un öğrencilerle birlikte hazırlamış oldukları resimler sergilenerek 12 Mart Programı gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuzda Ramazan Ayı coşkusu ve heyecanı yaşanıyor. Okulumuz öğrencileri, İHL Meslek Dersi Öğretmenleri Esra Özmen Öztürk ve Beyza Nur Sıyıtmaç Mutlu rehberliğinde okulumuz koridorlarını çeşitli süslerle donattılar. Ramazan Sokağı oluşturup pano çalışması gerçekleştirdiler.

Şbt

Okulumuz 5 ve 7. sınıf öğrencileri Hatice Merdioğlu ve Emrah Erdal hocalarımız eşliğinde Çekerek Bilim Merkezi ziyaretinde bulundular.

Şbt

Okulumuz İngilizce öğretmeni Hatice Merdioğlu hocamız rehberliğinde 10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz sabır temalı pano çalışması hazırlayıp çiçek dikimi gerçekleştirdiler.

Şbt

Okulumuz Konferans Salonunda LGS ve YKS'ye hazırlanan 8 ve 12. sınıf öğrencilerimiz için sinema etkinliği düzenlendi.

Ock

Okulumuz 10 ve 11. Sınıf Öğrencilerimiz tarafından Çekerek Bilim Merkezi ziyaret edildi.

Ara

Okulumuz Değerler Kulübü öğrencileri, Hatice Merdioğlu hocamız rehberliğinde hayvanlara karşı merhamet duygusunu geliştirmek adına yabani kuşlar için okul bahçesindeki ağaçlara asılmak üzere pet şişelerden yemlik yapmışlardır. Hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencilerine yönelik AFAD yetkilileri tarafından deprem, yangın ve ilkyardım eğitimi verilmiştir.

Ara

Okulumuzda Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıflarla Lise 9, 10, 11 ve 12. sınıflarımıza yönelik Kazanım Değerlendirme Sınavı gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuzda 10 Aralık İnsan Hakları Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

8. SINIFLARIMIZIN BİLİM MERKEZİ ZİYARETİ